Ai nevoie de consultanță specializată?

 

Partenerii noștri specializați îți pot oferi sprijin în drumul tău spre energia verde, de la achiziție până la construcție.

 

Partner logo

ELNET INSTAL SRL este o companie specializată în consultanță, proiectare, execuție și exploatare de centrale electrice fotovoltaice, având o experiență de peste 10 ani în România. 

Firma se ocupă cu instalarea de panouri fotovoltaice, pentru persoanele fizice sau juridice, care vor să devină prosumatori, și cu dezvoltarea de proiecte "la cheie" pentru care vor să devină producători.

 

Contact:

Telefon: 0728.305.454

Email: alexandru.voicu@elnetinstal.ro

Website: www.elnetinstal.ro

Partner logo

EVConnect este printre primii dezvoltatori în România ai unei rețele de stații de încărcare pentru mașini electrice și printre cei mai buni în oferirea de soluții de încărcare pentru mașini electrice și de software pentru managementul stațiilor de încărcare. Misiunea noastră este să ajutăm la construirea unui viitor în care transportul este unul sustenabil, asigurând cele mai bune soluții pentru încărcarea vehiculelor electrice.

 

Contact:

Telefon: 0754 631 068

Email: office@evconnect.ro

Website: www.evconnect.ro

Partner logo

HALDUS Inc SRL este o filială a companiei Estoniene Hiieko AS, care activează de 27 ani în domeniul energiei regenerabile cu panouri fotovoltaice, dar și în domeniul HVAC din Olanda, Norvegia, Danemarca, Germania, Suedia, Finlanda, România și Bulgaria. În România, Haldus oferă consultanță, instalare și mentenanță pentru panouri fotovoltaice.

 

Contact:

Telefon: 0753 337 274

Email: office@haldus.ro

Website: www.haldus.ro