Ai nevoie de consultanță specializată?

 

Partenerii noștri specializați îți pot oferi sprijin în drumul tău spre energia verde, de la achiziție până la construcție. 

Partner logo

EVConnect este printre primii dezvoltatori în România ai unei rețele de stații de încărcare pentru mașini electrice și printre cei mai buni în oferirea de soluții de încărcare pentru mașini electrice și de software pentru managementul stațiilor de încărcare. Misiunea noastră este să ajutăm la construirea unui viitor în care transportul este unul sustenabil, asigurând cele mai bune soluții pentru încărcarea vehiculelor electrice.

 

Contact:

Telefon: 0754 631 068

Email: office@evconnect.ro

Website: https://evconnect.ro

 

Partner logo

La Solarlink, dimensionăm, proiectăm, comercializăm, instalăm și punem în funcțiune sisteme fotovoltaice performante pentru casa sau compania ta.  Ne angajăm sa fim lângă tine în toate etapele proiectului tău, până la obținerea statutului de prosumator.

În plus, monitorizăm sistemul fotovoltaic pe întreagă sa durată de viață.

Nu vindem doar sisteme fotovoltaice de ultima generație, ci livrăm confort și transparență. Facem tot ce ne stă în putință să te informăm cât mai complet, să preluăm presiunea de pe umerii tăi și să te ajutăm să iei o decizie în avantajul tău

 

Contact:

Telefon: 0791 757 565 / 0791 SLR LNK

Email: office@solarlink.ro

Website: https://solarlink.ro/